Наукова періодика України | Свинарство | ||
Улитько В. Е. Мясная продуктивность и экологическая чистота мяса свиней при использовании в их рационе пробиотика и фитобиотика ПЕП / В. Е. Улитько, Ю. В. Семёнова, К. Н. Пронин // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 247-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Улитько В. Е. Мясная продуктивность и экологическая чистота мяса свиней при использовании в их рационе пробиотика и фитобиотика ПЕП / В. Е. Улитько, Ю. В. Семёнова, К. Н. Пронин // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 247-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_36. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |