Наукова періодика України Свинарство


Улитько В. Е. 
Мясная продуктивность и экологическая чистота мяса свиней при использовании в их рационе пробиотика и фитобиотика ПЕП / В. Е. Улитько, Ю. В. Семёнова, К. Н. Пронин // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 247-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_36
  Повний текст PDF - 1.661 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Улитько В.
  • Семёнова Ю.
  • Пронин К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Улитько В. Е. Мясная продуктивность и экологическая чистота мяса свиней при использовании в их рационе пробиотика и фитобиотика ПЕП / В. Е. Улитько, Ю. В. Семёнова, К. Н. Пронин // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 247-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_36.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського