Наукова періодика України Свинарство


Шамонина А. И. 
Технологические и кулинарные характеристики свинины, полученной при умерено-интенсивном откорме свиней / А. И. Шамонина, В. В. Гвай // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 201-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_29
  Повний текст PDF - 1.247 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шамонина А.
  • Гвай В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шамонина А. И. Технологические и кулинарные характеристики свинины, полученной при умерено-интенсивном откорме свиней / А. И. Шамонина, В. В. Гвай // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 201-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського