Наукова періодика України | Свинарство | ||
Шамонина А. И. Технологические и кулинарные характеристики свинины, полученной при умерено-интенсивном откорме свиней / А. И. Шамонина, В. В. Гвай // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 201-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шамонина А. И. Технологические и кулинарные характеристики свинины, полученной при умерено-интенсивном откорме свиней / А. И. Шамонина, В. В. Гвай // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 201-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |