Наукова періодика України Свинарство


Бірта Г. О. 
Морфологічний склад туш свиней різних порід / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 150-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_22
  Повний текст PDF - 2.665 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бірта Г.
  • Бургу Ю.
  • Флока Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бірта Г. О. Морфологічний склад туш свиней різних порід / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 150-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бірта Габріелла Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Бірта Габріела Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Бургу Юрій Георгійович (сільськогосподарські науки)
  • Флока Людмила Валеріївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського