Наукова періодика України | Свинарство | ||
Волощук В. М. Мясні якості свиней відчизняної та зарубіжної селекції / В. М. Волощук, М. С. Гук // Свинарство. - 2019. - Вип. 72. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_72_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Волощук В. М. Мясні якості свиней відчизняної та зарубіжної селекції / В. М. Волощук, М. С. Гук // Свинарство. - 2019. - Вип. 72. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_72_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |