Наукова періодика України Свинарство


Ремізова Ю. О. 
Дослідження амінокислотного складу м’яса свинини при різних технологічних режимах / Ю. О. Ремізова // Свинарство. - 2016. - Вип. 68. - С. 151-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2016_68_26
  Повний текст PDF - 1.063 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ремізова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ремізова Ю. О. Дослідження амінокислотного складу м’яса свинини при різних технологічних режимах / Ю. О. Ремізова // Свинарство. - 2016. - Вип. 68. - С. 151-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2016_68_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ремізова Юлія Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського