Наукова періодика України | Свинарство | ||
Ремізова Ю. О. Дослідження амінокислотного складу м’яса свинини при різних технологічних режимах / Ю. О. Ремізова // Свинарство. - 2016. - Вип. 68. - С. 151-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2016_68_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ремізова Ю. О. Дослідження амінокислотного складу м’яса свинини при різних технологічних режимах / Ю. О. Ремізова // Свинарство. - 2016. - Вип. 68. - С. 151-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2016_68_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |