Наукова періодика України | Свинарство | ||
Ремізова Ю. О. Дослідження жирно-кислотного складу м’яса свинини при різних технологічних режимах / Ю. О. Ремізова // Свинарство. - 2015. - Вип. 67. - С. 213-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_67_43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ремізова Ю. О. Дослідження жирно-кислотного складу м’яса свинини при різних технологічних режимах / Ю. О. Ремізова // Свинарство. - 2015. - Вип. 67. - С. 213-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_67_43.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |