Наукова періодика України | Свинарство | ||
Бірта Г. О. Хімічний склад та фізико-хімічні властивості хребтового сала / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Свинарство. - 2015. - Вип. 67. - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_67_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бірта Г. О. Хімічний склад та фізико-хімічні властивості хребтового сала / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Свинарство. - 2015. - Вип. 67. - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_67_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |