Наукова періодика України Свинарство


Бірта Г. О. 
Хімічний склад та фізико-хімічні властивості хребтового сала / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Свинарство. - 2015. - Вип. 67. - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_67_26
  Повний текст PDF - 236.29 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бірта Г.
  • Бургу Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бірта Г. О. Хімічний склад та фізико-хімічні властивості хребтового сала / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Свинарство. - 2015. - Вип. 67. - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_67_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бірта Габріела Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Бургу Юрій Георгійович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського