Наукова періодика України Свинарство


Пархоменко Є. А. 
Основні біохімічні чинники виникнення специфічного запаху кнура та методи його зменшення / Є. А. Пархоменко, К. Ф. Почерняєв // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 148-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_29
  Повний текст PDF - 226.749 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пархоменко Є.
  • Почерняєв К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пархоменко Є. А. Основні біохімічні чинники виникнення специфічного запаху кнура та методи його зменшення / Є. А. Пархоменко, К. Ф. Почерняєв // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 148-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського