Наукова періодика України | Свинарство | ||
Пархоменко Є. А. Основні біохімічні чинники виникнення специфічного запаху кнура та методи його зменшення / Є. А. Пархоменко, К. Ф. Почерняєв // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 148-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пархоменко Є. А. Основні біохімічні чинники виникнення специфічного запаху кнура та методи його зменшення / Є. А. Пархоменко, К. Ф. Почерняєв // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 148-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |