Наукова періодика України Свинарство


Мазанько М. О. 
Смакові та забійні якості свинини отриманої в умовах вільно-вигульного утримання / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_7
  Повний текст PDF - 249.675 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мазанько М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мазанько М. О. Смакові та забійні якості свинини отриманої в умовах вільно-вигульного утримання / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського