Наукова періодика України | Свинарство | ||
Мазанько М. О. Смакові та забійні якості свинини отриманої в умовах вільно-вигульного утримання / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мазанько М. О. Смакові та забійні якості свинини отриманої в умовах вільно-вигульного утримання / М. О. Мазанько // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |