Наукова періодика України Свинарство


Волощук В. М. 
Економічна ефективність виробницва продукції свинарства за різного рівня збалансованості раціонів / В. М. Волощук, О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, Ю. А. Коваль, Н. М. Бейдик // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 283-288. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_51
  Повний текст PDF - 248.414 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Волощук В.
  • Підтереба О.
  • Смислов С.
  • Коваль Ю.
  • Бейдик Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Волощук В. М. Економічна ефективність виробницва продукції свинарства за різного рівня збалансованості раціонів / В. М. Волощук, О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, Ю. А. Коваль, Н. М. Бейдик // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 283-288. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Волощук Василь Михайлович (сільськогосподарські науки)
  • Підтереба Олексій Іванович (сільськогосподарські науки)
  • Смислов Сергій Юрійович (сільськогосподарські науки)
  • Коваль Юрій Анатолійович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського