Наукова періодика України Свинарство


Піскун В. І. 
Ефективність технологій підготовки стоків до використання при промисловому виробництві свинини / В. І. Піскун // Свинарство. - 2014. - Вип. 64. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_64_7
  Повний текст PDF - 1.036 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Піскун В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Піскун В. І. Ефективність технологій підготовки стоків до використання при промисловому виробництві свинини / В. І. Піскун // Свинарство. - 2014. - Вип. 64. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_64_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Піскун Віктор Іванович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського