Наукова періодика України Свинарство


Мангура Л. Л. 
Фізико-хімічна оцінка якості свинини / Л. Л. Мангура // Свинарство. - 2013. - Вип. 62. - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_62_41
  Повний текст PDF - 265.943 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мангура Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мангура Л. Л. Фізико-хімічна оцінка якості свинини / Л. Л. Мангура // Свинарство. - 2013. - Вип. 62. - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_62_41.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського