Наукова періодика України | Свинарство | ||
Коваленко В. Ф. Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини / В. Ф. Коваленко, В. М. Юхно // Свинарство. - 2012. - Вип. 61. - С. 98-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_61_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваленко В. Ф. Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини / В. Ф. Коваленко, В. М. Юхно // Свинарство. - 2012. - Вип. 61. - С. 98-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_61_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |