Наукова періодика України Свинарство


Баньковська І. Б. 
Якість м’яса свиней за умов використання ферментованих кормових добавок / І. Б. Баньковська, О. А. Біндюг, С. Г. Зінов'єв // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_12
  Повний текст PDF - 401.261 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баньковська І.
  • Біндюг О.
  • Зінов'єв С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баньковська І. Б. Якість м’яса свиней за умов використання ферментованих кормових добавок / І. Б. Баньковська, О. А. Біндюг, С. Г. Зінов'єв // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Баньковська Ірина Броніславівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського