Наукова періодика України | Свинарство | ||
Баньковська І. Б. Якість м’яса свиней за умов використання ферментованих кормових добавок / І. Б. Баньковська, О. А. Біндюг, С. Г. Зінов'єв // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баньковська І. Б. Якість м’яса свиней за умов використання ферментованих кормових добавок / І. Б. Баньковська, О. А. Біндюг, С. Г. Зінов'єв // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |