Наукова періодика України Стиль і переклад


Романовська Л. О. 
Терміни олія, масло, жир у терміносистемі харчової промисловості / Л. О. Романовська // Стиль і переклад. - 2017. - Вип. 1. - С. 247-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stt_2017_1_20
  Повний текст PDF - 356.395 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романовська Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романовська Л. О. Терміни олія, масло, жир у терміносистемі харчової промисловості / Л. О. Романовська // Стиль і переклад. - 2017. - Вип. 1. - С. 247-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stt_2017_1_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського