Наукова періодика України Філологічні студії


Остроушко О. 
Параметри українського кулінарного сайту: соціально-комунікативна ситуація, комунікативна мета, концепції адресанта й адресата / О. Остроушко // Філологічні студії. - 2019. - Вип. 19. - С. 91-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stfil_2019_19_9
  Повний текст PDF - 461.816 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Остроушко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Остроушко О. Параметри українського кулінарного сайту: соціально-комунікативна ситуація, комунікативна мета, концепції адресанта й адресата / О. Остроушко // Філологічні студії. - 2019. - Вип. 19. - С. 91-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stfil_2019_19_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Остроушко Оксана Андріївна (філологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського