Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Шубіна Л. Ю. 
Аналізування сучасних тенденцій ринку харчових продуктів функційного призначення / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, Т. О. Чорна, О. І. Істоміна // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_9
  Повний текст PDF - 824.221 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шубіна Л.
  • Янушкевич Д.
  • Чорна Т.
  • Істоміна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шубіна Л. Ю. Аналізування сучасних тенденцій ринку харчових продуктів функційного призначення / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, Т. О. Чорна, О. І. Істоміна // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського