Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Шубіна Л. Ю. Аналізування сучасних тенденцій ринку харчових продуктів функційного призначення / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, Т. О. Чорна, О. І. Істоміна // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шубіна Л. Ю. Аналізування сучасних тенденцій ринку харчових продуктів функційного призначення / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, Т. О. Чорна, О. І. Істоміна // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |