Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Шубіна Л. Ю. Вплив рослинних порошків на якість м'ясних продуктів / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, В. А. Афанасьєва, В. В. Лисенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шубіна Л. Ю. Вплив рослинних порошків на якість м'ясних продуктів / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, В. А. Афанасьєва, В. В. Лисенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |