Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Шубіна Л. Ю. 
Вплив рослинних порошків на якість м'ясних продуктів / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, В. А. Афанасьєва, В. В. Лисенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_8
  Повний текст PDF - 820.83 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шубіна Л.
  • Янушкевич Д.
  • Афанасьєва В.
  • Лисенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шубіна Л. Ю. Вплив рослинних порошків на якість м'ясних продуктів / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, В. А. Афанасьєва, В. В. Лисенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лисенко Вероніка Володимирівна (економічні науки)
  • Лисенко Віталій Володимирович (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського