Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Янчик М. В. 
Дослідження впливу пакування на якість кисломолочного сиру впродовж зберігання / М. В. Янчик, А. І. Маринін, М. В. Мазур // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 60-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_11
  Повний текст PDF - 1.093 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янчик М.
  • Маринін А.
  • Мазур М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янчик М. В. Дослідження впливу пакування на якість кисломолочного сиру впродовж зберігання / М. В. Янчик, А. І. Маринін, М. В. Мазур // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 60-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мазур Маргарита Вікторівна (1978–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського