Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Янчик М. В. Дослідження впливу пакування на якість кисломолочного сиру впродовж зберігання / М. В. Янчик, А. І. Маринін, М. В. Мазур // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 60-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Янчик М. В. Дослідження впливу пакування на якість кисломолочного сиру впродовж зберігання / М. В. Янчик, А. І. Маринін, М. В. Мазур // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 4. - С. 60-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_4_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |