Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Слива Ю. В. 
Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів / Ю. В. Слива, О. А. Штонда, К. М. Семенюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2018. - № 4. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2018_4_11
  Повний текст PDF - 906.721 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Слива Ю.
  • Штонда О.
  • Семенюк К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Слива Ю. В. Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів / Ю. В. Слива, О. А. Штонда, К. М. Семенюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2018. - № 4. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2018_4_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Семенюк Катерина Миколаївна (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського