Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Миколенко О. О. Аналіз вимог FSSC 22000:2017 версії 4.1 до схеми сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів / О. О. Миколенко, Ю. В. Слива // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2017. - № 3. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2017_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Миколенко О. О. Аналіз вимог FSSC 22000:2017 версії 4.1 до схеми сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів / О. О. Миколенко, Ю. В. Слива // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2017. - № 3. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2017_3_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |