Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Сухенко В. Ю. 
Аналіз енергозбереження та якісних показників під час подрібнення сировини для ковбасних виробів / В. Ю. Сухенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2017. - № 2. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2017_2_12
  Повний текст PDF - 953.966 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сухенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сухенко В. Ю. Аналіз енергозбереження та якісних показників під час подрібнення сировини для ковбасних виробів / В. Ю. Сухенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2017. - № 2. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2017_2_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського