Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Новий стандарт ISO на перевіряння методів тестування мікроорганізмів для харчової промисловості // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2016. - № 3. - С. 66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2016_3_24 Бібліографічний опис для цитування: Новий стандарт ISO на перевіряння методів тестування мікроорганізмів для харчової промисловості // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2016. - № 3. - С. 66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2016_3_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |