Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Новий стандарт ISO на перевіряння методів тестування мікроорганізмів для харчової промисловості // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2016. - № 3. - С. 66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2016_3_24
  Повний текст PDF - 134.184 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Бібліографічний опис для цитування:

Новий стандарт ISO на перевіряння методів тестування мікроорганізмів для харчової промисловості // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2016. - № 3. - С. 66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2016_3_24.

  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського