Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Миронова А. В. 
Оцет може бути корисним тільки, якщо його виготовлено з харчової сировини / А. В. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 3. - С. 51–53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_3_15
  Повний текст PDF - 516.588 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Миронова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Миронова А. В. Оцет може бути корисним тільки, якщо його виготовлено з харчової сировини / А. В. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 3. - С. 51–53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_3_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського