Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Миронова А. В. Оцет може бути корисним тільки, якщо його виготовлено з харчової сировини / А. В. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 3. - С. 51–53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_3_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Миронова А. В. Оцет може бути корисним тільки, якщо його виготовлено з харчової сировини / А. В. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 3. - С. 51–53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_3_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |