Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
7 квітня 2015 року — Всесвітній день здоров’я. Безпека харчових продуктів "від ферми до тарілки" // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 2. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_2_13 Бібліографічний опис для цитування: 7 квітня 2015 року — Всесвітній день здоров’я. Безпека харчових продуктів "від ферми до тарілки" // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 2. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_2_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |