Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Кохан С. 
Засіб боротьби з фальсифікацією — правильне маркування харчових продуктів / С. Кохан // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 6. - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_6_10
  Повний текст PDF - 763.357 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кохан С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кохан С. Засіб боротьби з фальсифікацією — правильне маркування харчових продуктів / С. Кохан // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 6. - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_6_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського