Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Кохан С. Засіб боротьби з фальсифікацією — правильне маркування харчових продуктів / С. Кохан // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 6. - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_6_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кохан С. Засіб боротьби з фальсифікацією — правильне маркування харчових продуктів / С. Кохан // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 6. - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_6_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |