Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Андрощук В. Новизна і актуальність ДСТУ 7346:2013 "Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови" / В. Андрощук, А. Дорохович // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 25-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2013_5_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Андрощук В. Новизна і актуальність ДСТУ 7346:2013 "Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови" / В. Андрощук, А. Дорохович // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 25-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2013_5_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |