Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Вербицький С. Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступінь відповідності міждержавних стандартів міжнародним вимогам / С. Вербицький, М. Шугай, Н. Пацера // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2013_5_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вербицький С. Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступінь відповідності міждержавних стандартів міжнародним вимогам / С. Вербицький, М. Шугай, Н. Пацера // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2013_5_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |