Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Гуменюк Г. Міжнародні стандарти Комісії Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ щодо органічного виробництва харчової продукції / Г. Гуменюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 2. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2012_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гуменюк Г. Міжнародні стандарти Комісії Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ щодо органічного виробництва харчової продукції / Г. Гуменюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 2. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2012_2_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |