Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Ремізова Н. Сік має бути якісний, смачний і корисний / Н. Ремізова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 1. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2012_1_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ремізова Н. Сік має бути якісний, смачний і корисний / Н. Ремізова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 1. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2012_1_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |