Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Ремізова Н. 
Сік має бути якісний, смачний і корисний / Н. Ремізова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 1. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2012_1_19
  Повний текст PDF - 309.557 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ремізова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ремізова Н. Сік має бути якісний, смачний і корисний / Н. Ремізова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 1. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2012_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського