Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Ролько О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2010. - № 3. - С. 55-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2010_3_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ролько О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2010. - № 3. - С. 55-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2010_3_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |