Наукова періодика України Український журнал сучасних проблем токсикології


Антоненко А. В. 
Оптимізація нутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом олійних культур / А. В. Антоненко, В. С. Михайлик // Сучасні проблеми токсикології, харчової та хімічної безпеки. - 2013. - № 4. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/spt_2013_4_12
  Повний текст PDF - 532.096 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Антоненко А.
  • Михайлик В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Антоненко А. В. Оптимізація нутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом олійних культур / А. В. Антоненко, В. С. Михайлик // Сучасні проблеми токсикології, харчової та хімічної безпеки. - 2013. - № 4. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/spt_2013_4_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антоненко Антоніна Володимирівна (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського