Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Чаплюн Д. О. 
Перспективи розроблення м’ясних напівфабрикатів на основі субпродуктів / Д. О. Чаплюн // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 3(2). - С. 154-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_3%282%29__29
  Повний текст PDF - 353.453 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чаплюн Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чаплюн Д. О. Перспективи розроблення м’ясних напівфабрикатів на основі субпродуктів / Д. О. Чаплюн // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 3(2). - С. 154-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_3(2)__29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського