Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Шульга О. С. 
Біодеградабельна їстівна плівка та покриття як спосіб внесення вітамінів у кондитерські та хлібобулочні вироби / О. С. Шульга, С. І. Шульга // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 2. - С. 284-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_2_50
  Повний текст PDF - 537.488 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шульга О.
  • Шульга С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шульга О. С. Біодеградабельна їстівна плівка та покриття як спосіб внесення вітамінів у кондитерські та хлібобулочні вироби / О. С. Шульга, С. І. Шульга // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 2. - С. 284-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_2_50.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шульга Оксана Сергіївна (технічні науки)
  • Комаха Ольга Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського