Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Божко Н.В. 
Стабілізація ліпідів варено-копчених ковбас із м’ясом качки в процесі їх зберігання / Н.В. Божко, В. І. Тищенко, В. І. Пасічний, Т. А. Крижська // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1%283%29__7
  Повний текст PDF - 269.22 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.
  • Тищенко В.
  • Пасічний В.
  • Крижська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н.В. Стабілізація ліпідів варено-копчених ковбас із м’ясом качки в процесі їх зберігання / Н.В. Божко, В. І. Тищенко, В. І. Пасічний, Т. А. Крижська // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Тищенко Василь Іванович (технічні науки)
  • Крижська Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського