Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Антоненко А. В. 
Технологія і якість страв із овочів з використанням розторопші плямистої / А. В. Антоненко, І. М. Грищенко, Ю. В. Земліна, О. С. Ліфіренко, Д. А. Баран // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1%283%29__4
  Повний текст PDF - 294.788 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Антоненко А.
  • Грищенко І.
  • Земліна Ю.
  • Ліфіренко О.
  • Баран Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Антоненко А. В. Технологія і якість страв із овочів з використанням розторопші плямистої / А. В. Антоненко, І. М. Грищенко, Ю. В. Земліна, О. С. Ліфіренко, Д. А. Баран // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антоненко Артем Васильович (технічні науки)
  • Антоненко Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського