Наукова періодика України | Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського | ||
Антоненко А. В. Технологія і якість страв із овочів з використанням розторопші плямистої / А. В. Антоненко, І. М. Грищенко, Ю. В. Земліна, О. С. Ліфіренко, Д. А. Баран // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1%283%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антоненко А. В. Технологія і якість страв із овочів з використанням розторопші плямистої / А. В. Антоненко, І. М. Грищенко, Ю. В. Земліна, О. С. Ліфіренко, Д. А. Баран // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |