Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Ланженко Л. О. 
Переробка сироватки в десертні желейні продукти / Л. О. Ланженко, Н. О. Дец, Є. О. Котляр, К. О. Нетудихата // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1%283%29__12
  Повний текст PDF - 327.301 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ланженко Л.
  • Дец Н.
  • Котляр Є.
  • Нетудихата К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ланженко Л. О. Переробка сироватки в десертні желейні продукти / Л. О. Ланженко, Н. О. Дец, Є. О. Котляр, К. О. Нетудихата // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ланженко Любов Олександрівна (1987–) (технічні науки)
  • Дец Надія Олександрівна (технічні науки)
  • Котляр Євгеній Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського