Наукова періодика України | Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського | ||
Скульська І. В. Вплив біозахисної культури Fresh-Q на термін зберігання бринзи, виготовленої за вдосконаленою технологією / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 6(2). - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29%2868%29_6%282%29__27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скульська І. В. Вплив біозахисної культури Fresh-Q на термін зберігання бринзи, виготовленої за вдосконаленою технологією / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 6(2). - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29(68)_6(2)__27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |