Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Максимів Ю. І. 
Використання овочевого пюре для підвищення біологічної цінності молочного пудингу / Ю. І. Максимів, І. М. Турчин // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 6(2). - С. 107-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29%2868%29_6%282%29__22
  Повний текст PDF - 200.503 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Максимів Ю.
  • Турчин І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Максимів Ю. І. Використання овочевого пюре для підвищення біологічної цінності молочного пудингу / Ю. І. Максимів, І. М. Турчин // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 6(2). - С. 107-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29(68)_6(2)__22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Турчин Ірина Миронівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського