Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Силка І. М. 
Страви української кухні в контексті сучасного харчування / І. М. Силка, О. М. Кирпіченкова, В. О. Карпенко // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 4(2). - С. 131-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29%2868%29_4%282%29__26
  Повний текст PDF - 286.139 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Силка І.
  • Кирпіченкова О.
  • Карпенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Силка І. М. Страви української кухні в контексті сучасного харчування / І. М. Силка, О. М. Кирпіченкова, В. О. Карпенко // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 4(2). - С. 131-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29(68)_4(2)__26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Силка Ірина Миколаївна (технічні науки)
  • Кирпіченкова Оксана Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського