Наукова періодика України | Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського | ||
Миколенко С. Ю. Розроблення безглютенового печива на основі нетрадиційних видів борошна / С. Ю. Миколенко, Ю. В. Козяр // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 4(2). - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29%2868%29_4%282%29__25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Миколенко С. Ю. Розроблення безглютенового печива на основі нетрадиційних видів борошна / С. Ю. Миколенко, Ю. В. Козяр // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 4(2). - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29(68)_4(2)__25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |