Дорохович А. М. 
Використання ди- і моносахаридів під час виробництва фруктової начинки для мафінів / А. М. Дорохович, О. В. Горзей // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 4(2). - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29%2868%29_4%282%29__23
  Повний текст PDF - 309.303 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Горзей О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. М. Використання ди- і моносахаридів під час виробництва фруктової начинки для мафінів / А. М. Дорохович, О. В. Горзей // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 4(2). - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29(68)_4(2)__23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  • Горзей Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського