Наукова періодика України | Slobozhanskyi herald of science and sport | ||
Ажиппо О. Ю. Особливості удосконалення методик харчування висококваліфікованих бодібілдерів у перехідному періоді підготовки / О. Ю. Ажиппо // Слобожанський науково-спортивний вісник. - 2015. - № 1. - С. 7–10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/snsv_2015_1_3 Мета роботи - удосконалення методики харчування висококваліфікованих бодібілдерів у перехідному періоді підготовки з урахуванням відновлення м'язової маси тіла та функціонального стану спортсмена після змагальної діяльності. У дослідженні брали участь 18 висококваліфікованих бодібілдерів, які включені до складу збірної команди Харківської області та України з бодібілдингу. Наведено порівняльну характеристику загальноприйнятої методики, яка часто використовується у тренувальному процесі у бодібілдингу. Розроблено і обгрунтовано оптимальну методику для висококваліфікованих бодібілдерів у залежності від вихідної форми спортсмена на початку перехідного періоду підготовки. Висновки: на основі проведеного дослідження запропоновано оптимальну методику харчування залежно від мікроциклу тренувань у перехідному періоді підготовки. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ажиппо О. Ю. Особливості удосконалення методик харчування висококваліфікованих бодібілдерів у перехідному періоді підготовки / О. Ю. Ажиппо // Слобожанський науково-спортивний вісник. - 2015. - № 1. - С. 7–10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/snsv_2015_1_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |