Наукова періодика України Стиль і текст


Грубич К. 
Якість ефірного мовлення як елемент успішності кулінарних телешоу / К. Грубич // Стиль і текст. - 2015. - Вип. 16. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sit_2015_16_17
  Повний текст PDF - 298.733 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грубич К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грубич К. Якість ефірного мовлення як елемент успішності кулінарних телешоу / К. Грубич // Стиль і текст. - 2015. - Вип. 16. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sit_2015_16_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грубич Костянтин Володимирович (1968–) (соціальні комунікації)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського