Наукова періодика України | Стиль і текст | ||
Грубич К. Якість ефірного мовлення як елемент успішності кулінарних телешоу / К. Грубич // Стиль і текст. - 2015. - Вип. 16. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sit_2015_16_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грубич К. Якість ефірного мовлення як елемент успішності кулінарних телешоу / К. Грубич // Стиль і текст. - 2015. - Вип. 16. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sit_2015_16_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |