Наукова періодика України Наука та інновації


Ружицкая К. В. 
Технические решения компании Agilent Technologies как эффективный инструмент определения и мониторинга параметров пищевых продуктов / К. В. Ружицкая, А. А. Дужак // Наука та інновації. - 2014. - Т. 10, № 2. - С. 70-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2014_10_2_12
A brief overview of some Agilent Technologies' product lines and possible areas of their application is carried out. The equipment is manufactured to provide individual needs and peculiarities of different industry branches. Agilent Technologies' solutions are widely used to solve tasks in the field of agriculture and food production.
  Повний текст PDF - 124.256 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ружицкая К.
  • Дужак А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ружицкая К. В. Технические решения компании Agilent Technologies как эффективный инструмент определения и мониторинга параметров пищевых продуктов / К. В. Ружицкая, А. А. Дужак // Наука та інновації. - 2014. - Т. 10, № 2. - С. 70-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2014_10_2_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського