Наукова періодика України | Наука та інновації | ||
Поліщук Г. Є. Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гончарук // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 4. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_4_6 The influence of temperature and duration of heat processing on the structural ability of apple puree was studied. It was proved, that apple puree reveals the thixotropic and rheopexic character when its structure is restored, depending on the conditions of thermal processing. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Поліщук Г. Є. Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гончарук // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 4. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_4_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |