Наукова періодика України Наука та інновації


Поліщук Г. Є. 
Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гончарук // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 4. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_4_6
The influence of temperature and duration of heat processing on the structural ability of apple puree was studied. It was proved, that apple puree reveals the thixotropic and rheopexic character when its structure is restored, depending on the conditions of thermal processing.
  Повний текст PDF - 343.794 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поліщук Г.
  • Мацько Л.
  • Гончарук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поліщук Г. Є. Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гончарук // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 4. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Гончарук Олена Владиславівна (фізико-математичні науки)
  • Гончарук Ольга Валеріївна (економічні науки)
  • Гончарук Ольга Валеріївна (педагогічні науки)
  • Гончарук Ольга Володимирівна (юридичні науки)
  • Гончарук Олександр Віталійович (мистецтвознавство)
  • Гончарук Олена Володимирівна (психологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського