Наукова періодика України | Наука та інновації | ||
Погожих М. І. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, І. М. Павлюк, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 4. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_4_5 Particle size of cabbage and zucchini powders was determined by microscopy. It is shown that under the identical conditions of drying, grinding and other stages of the process, the cabbage powder has a higher content of fine fraction. Promising application of cabbage and zucchini powders in restaurant industry is indicated. Case diagram of the received production use is developed. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погожих М. І. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, І. М. Павлюк, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 4. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_4_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |