Наукова періодика України Наука та інновації


Згурський А. В. 
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Н. І. Вовкодав, Н. М. Бреус // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8, № 4. - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2012_8_4_7
  Повний текст PDF - 310.311 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Згурський А.
  • Поліщук Г.
  • Вовкодав Н.
  • Бреус Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Згурський А. В. Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Н. І. Вовкодав, Н. М. Бреус // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8, № 4. - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2012_8_4_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Згурський Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Вовкодав Наталія Іванівна (медичні науки)
  • Бреус Наталія Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського