Наукова періодика України | Наука та інновації | ||
Згурський А. В. Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Н. І. Вовкодав, Н. М. Бреус // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8, № 4. - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2012_8_4_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Згурський А. В. Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Н. І. Вовкодав, Н. М. Бреус // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8, № 4. - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2012_8_4_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |