Наукова періодика України Fisheries science of Ukraine


Назаров О. Б. 
Харчова цінність та методи технологічної переробки пеляді (Сoregonus peled Gmelin) (огляд) / О. Б. Назаров, Г. А. Куріненко // Рибогосподарська наука України. - 2016. - № 2. - С. 22-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2016_2_4
  Повний текст PDF - 1.033 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Назаров О.
  • Куріненко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Назаров О. Б. Харчова цінність та методи технологічної переробки пеляді (Сoregonus peled Gmelin) (огляд) / О. Б. Назаров, Г. А. Куріненко // Рибогосподарська наука України. - 2016. - № 2. - С. 22-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2016_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаров Олександр Борисович (сільськогосподарські науки)
  • Куріненко Ганна Анатоліївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського