Наукова періодика України Fisheries science of Ukraine


Цап М. М. 
Вміст неетерифікованих жирних кислот у печінці коропа за згодовуванні олій та фузів / М. М. Цап, Й. Ф. Рівіс // Рибогосподарська наука України. - 2008. - № 2. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2008_2_14
  Повний текст PDF - 186.484 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цап М.
  • Рівіс Й.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цап М. М. Вміст неетерифікованих жирних кислот у печінці коропа за згодовуванні олій та фузів / М. М. Цап, Й. Ф. Рівіс // Рибогосподарська наука України. - 2008. - № 2. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2008_2_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського